Rreth Nesh

logo 2

ALB-NETWORK është një portal i cili i dedikohet me se shumti shqiptarëve që ndodhen jashtë trojeve shqipfolëse. Ideja e ngritjes së kësaj medie online erdhi si pasojë e nevojave që ka komuniteti shqiptarë në emigrim. Kjo dritare do përpiqet të shndërrohet në vendtakimin e atyre që duan të ndjekin lajmet e komunitetit që jetojnë por edhe për të marrë zgjidhje për dy nga problemet kryesore që hasin emigrantet sot në botë: problemi i emigracionit dhe punësimi. Gjithashtu këtu do te keni mundësinë të informoheni për të rejat e fundit nga Shqipëria, Kosova, Maqedoia e Veriut, Mali i Zi dhe Lugina e Preshevës.

Mirëseerdhët !

Logohu ne profilin tuaj.

Krijo Profil !

Ploteso Formën të Rregjistrohesh

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.