COVID-19: Prania e Pandemisë për tëPavaksinuarit Vazhdon

COVID-19: Prania e Pandemisë për tëPavaksinuarit Vazhdon

Nga: Dr. Pashko R. Camaj, Doktor i Shkencave të ShëndetitPublik  Vera e vitit 2021, të paktën për ne këtu në Shtetet e Bashkuara(SHBA) filloi me një premtim të mirë. Në Ditën e Përkujtimit(Memorial Day), fillimi tradicional i verës, me miliona njerëz tëvaksinuar, shumë prej nesh menduan se më e keqja e Covid mund të ketë përfunduar. Disa muaj më vonë, atij optimizmi i është dhënë një ton i zymtë dhe...

Lajme Flash

Mirëseerdhët !

Logohu ne profilin tuaj.

Krijo Profil !

Ploteso Formën të Rregjistrohesh

Retrieve your password

Please enter your username or email address to reset your password.